La Falla del Poble i la Falla Plaça de l'Església guanyen els premis a la millor Falla

Dimarts, 21 Març 2023 09:03 Escrit per  Publicat en Paiporta-VAL Vist 49 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les comissions de la Verge dels Desemparats- Dr. Fleming (del Poble) amb el seu monument gran i la Falla Plaça de l'Església amb l'infantil han sigut premiades com les millors Falles de 2023.


Feia anys que la Falla de la Verge dels Desemparats-Dr. Fleming no rebia aquest reconeixement i en fer el lliurament del premi al seu monument gran com la millor Falla de 2023 s'ha pogut sentir l'alegria de tota la comissió, que també ha rebut el primer premi a la millor carrossa de la Cavalcada del Ninot. Per part seua, la Falla de l'Església ha rebut el guardó de la millor Falla al seu monument infantil i durant el lliurament d'estendards la il·lusió també s'ha fet palesa entre els membres de la comissió.


Altres premis esperats aquesta nit han sigut el primer premi de la Cavalcada del Ninot que ha recaigut sobre la Falla Cervantes, que també ha rebut el de la millor crítica i en el cas del ninot infantil per a la Falla Mestre Serrano. En el cas de la Falla Sant Antoni, que enguany ha sentit la solidaritat de tota Paiporta per a poder plantar la seua Falla, ha rebut el premi a la Millor Figura. La millor portada de llibret ha sigut per a la Falla de l'Església i al millor llibret ha sigut també per a la Falla Cervantes.


Enguany les falles han rebut els seus premis del 2023 a l'esplanada de l'Auditori Municipal. Al tradicional acte, presidit per la fallera major, Sari Ortí i Calatayud, l'alcaldessa, Maribel Albalat, la regidora de Cultura, Esther Torrijos, el president de la Junta Local Fallera, Raúl Zamora i el secretari general de la Junta Local Fallera, Raúl Galindo, s'ha tornat un esdeveniment multitudinari, una festa de germanor a la qual han assistit centenars de persones que s'emocionaven amb cada premi.

Modificat el Dimarts, 21 Març 2023 09:03