La PicaNYAM! Ruta de la Tapa arriba a la seua 10a edició amb rècord de participació

Divendres, 15 Setembre 2017 12:19 Escrit per  Publicat en Picanya-VAL Vist 1046 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El 23 i 24 d'abril de 2013 se celebrava a Picanya la 1a PicaNYAM! Ruta de la tapa, una iniciativa conjunta entre l'Ajuntament de Picanya i els hostalers locals destinada a promoure l'activitat dels nostres bars i restaurants.

Des d'eixa primera edició la PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya no ha deixat de crèixer tant en públic assistent com en locals participants amb més de 20.000 tapes venudes en les darreres edicions. 

 

Deu edicions

La ruta de la tapa de Picanya torna després de la vacances d’estiu per a celebrar la seua desena edició, els dies 29 i 30 de setembre i l’1 d’octubre. La ruta picanyera és l’única que realitza dues edicions a l’any.

La PicaNYAM! és una de les rutes de la tapa de més èxit de la comarca malgrat celebrar-se en un dels pobles més xicotets. Entre les raons més habituals oferides pels visitants, a part de la qualitat de les tapes, es destaca la qualitat de l’entorn urbà, un nucli urbà xicotet, amb molta zona per als vianants, extenses zones verda i parcs, cosa molt valorada per les famílies amb xiquets i xiquetes. Les activitats culturals i la música que amenitzen aquesta ruta de la tapa fan la Picanyam! més atractiva. 

Totes aquestes raons van fer a Picanyam! mereixedora del Premi Gastronomia en la tercera edició dels premis d’El Periódico de Aquí de l’Horta Sud al passat mes de juliol.

 

Informa Nou Horta. Picanya

Modificat el Divendres, 15 Setembre 2017 12:23