Picanya obri el seu nou parc lúdic i esportiu amb una inversió de 207.000 euros de la Diputació

Dimarts, 19 Setembre 2017 16:11 Escrit per  Publicat en Picanya-VAL Vist 1172 vegades

Picanya explica des d'aquesta setmana amb una nova instal·lació lúdica i esportiva en la qual s'han invertit més de 200.000 euros per part de la Diputació de València. Aquesta actuació es troba emmarcada dins del Pla d'Instal·lacions Esportives 2016-2017 que ha destinat un total de 4.358.000 euros a 35 actuacions distribuïdes entre 15 comarques diferents.

“No parlem d'obres faraòniques o megaprojectes que després queden sobre el paper, sinó d'actuacions que s'han dut a terme o s'estan executant actualment i que resolen problemes reals dels veïns en l'ús de les instal·lacions esportives dels seus municipis”, assegura el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, precursor d'aquest pla de renovació d'infraestructures esportives al costat de la titular de l'àrea, Isabel García. 

Precisament la diputada acudeix aquest dimecres a la inauguració del nou espai lúdic i esportiu de Picanya, acompanyada per l'alcalde de la localitat, Josep Almenar. “És necessari posar en valor la responsabilitat de la Diputació a l'hora d'ajudar als municipis a tenir instal·lacions en bon estat i sostenibles, adequades als usuaris que habitualment les gaudeixen”, ha subratllat la diputada.

 

Una instal·lació útil i polivalent

El parc jove lúdic i esportiu amb coberta per a la pista es troba entre els carrers Joanot Martorell i Taronja de Picanya i ocupa un solar de 3.000 m2 que ara es destinarà a diverses activitats esportives que prestaran servei als veïns i veïnes de la localitat de l'Horta Oest.

Aquesta nova infraestructura disposa d'una pista de futbol sala de 35 x 20 metres amb coberta, una pista xicoteta de futbol sala i futbol 3, així com una pista de bàsquet amb un àrea annexa amb taules de ping-pong. Totes les instal·lacions estan dotades de graderies per a afavorir les reunions i compartir l'espai per a conversar i jugar.¡

Aquest projecte destaca també per la incorporació de zones verdes, una instal·lació de xarxa WiFi pública, un punt d'informació jove i un xicotet magatzem que podrà ser utilitzat com a escenari per a activitats d'oci i cultura organitzades de forma puntual.

 

Informa Nou Horta. Picanya

Modificat el Dimarts, 19 Setembre 2017 16:13