La il·lustradora picanyera Regina Quesada "anima" la Biblioteca

Dijous, 09 Novembre 2017 14:43 Escrit per  Publicat en Picanya-VAL Vist 1062 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En estos dies es pot disfrutar en directe de la creació artística a les façanes (lateral i posterior) de la Biblioteca de Picanya. Tot seguint amb la iniciativa de què artistes i creadors del poble deixen als carrers intervencions artístiques que milloren l'entorn urbà, l'ajuntament del municipi ha encarregat a la il·lustradora picanyera Regina Quesada la decoració de les façanes lateral i posterior de la Biblioteca.

Una proposta "fantàstica"
Com no podia ser d'altra manera, Regina Quesada està desenvolupant una creació fidel al seu llenguatge creatiu amb personatges fantàstics a mig camí entre els insectes, els humans i altres èssers imaginaries que juguen i interactuen amb llibres, lletres i altres elements. D'esta manera Regina ens convida a entrar en el món de la imaginació, dels contes, dels llibres i les lletres en definitiva, el món que ens espera a l'interior de la Biblioteca.

Creadora de llarg recorregut
Regina és una il·lustradora de llarga trajectòria, graduada en dibuix a l'Escola d'Estudis Superiors d'Arts Aplicades Barreira, també és llicenciada per la Facultat de Sant Carles de València i DEA amb la tesina "Paper collè: l'art dels recolectors casuals". Ha participat a diferents exposicions a Madrid, IVAM i MUVIM de València, Costa Rica, etc... i ha il·lustrat un bon nombre de llibres. 

Més art a l'espai públic
Esta nova peça se suma a altres ja existents com ara el "Templet dels Amants" o el mural "Curiositat" que ja es poden disfrutar als carrers i que formen part de la iniciativa posada en marxa des de l'ajuntament per a aconseguir que les i els artistes locals puguen deixar als carrers del municipi intervencions artístiques que milloren l'espai urbà. 


Informa Nou Horta. Picanya