La Parròquia de Picanya ajudarà a la reconstrucció d'una Església a Equador

Dimarts, 30 Gener 2018 17:23 Escrit per  Publicat en Picanya-VAL Vist 984 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Parròquia La nostra Senyora de Montserrat de Picanya ajudarà a la reconstrucció de l'Església de Sant Joan Bosco en la ciutat equatoriana de Manta després del terratrèmol de 2016.

La catàstrofe natural del 16 d'abril de 2016 va acabar amb el temple situat en la parròquia de Sant Patricio, en la província de Manabí, i només ha pogut salvar-se el campanar després de l'estudi dels arquitectes oficials.

El missioner valencià Ramón Peris Pla és el rector de Sant Patricio i ha sigut el responsable d'organitzar els treballs d'ensulsiada amb la intenció d'alçar un nou temple d'acord a les actuals normes antisísmiques.

Des de la Parròquia La nostra Senyora de Montserrat de Picanya s'arreplegaran fons per a ajudar en aquest projecte d'infraestructures i pastoral que té un cost total de 134.000 euros.

Després d'una primera ajuda important de Càrites, fruit de la campanya després del terratrèmol, les donacions han baixat en volum però des de la Parròquia de Picanya es treballarà per a reunir els diners per a aquest projecte i aconseguir que l'església de Sant Joan Bosco torne a ser el centre de la vida comunitària en Manta.

 

Informa Nou Horta. Picanya

Modificat el Dimarts, 30 Gener 2018 17:24