Picanya preveu servir més de 29.000 tapes en una nova edició de PicaNYAM, la ruta de la tapa

Dimarts, 02 abril 2019 09:46 Escrit per  Publicat en Picanya-VAL Vist 813 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El pròxim cap de setmana Picanya celebrarà la dosena edició de PicaNYAM!, ruta de la tapa per Picanya, durant la qual s'esperen servir més de 29.000 tapes, superant així les xifres registrades durant les últimes edicions. En aquesta ocasió seran 13 els locals que, del divendres 5 al diumenge 7 d'abril, oferiran al públic una mostra de la seua millor gastronomia en format de tapa i a uns preus populars: 2'30 € tapa i beguda o 1'50€ una tapa.

 

La iniciativa, que any rere any compta amb una gran resposta per part del públic, tant local com visitant, la van posar en marxa l'Ajuntament i els hostalers de la localitat en 2013 amb l'objectiu de posar en valor el comerç local i promocionar els establiments d'hostaleria.

 

Molt prompte la qualitat dels productes, unida a un entorn agradable, la van convertir en una cita indispensable per als amants de l'oferta gastronòmica d'alt nivell, per la qual cosa el creixement de PicaNYAM ha sigut constant des del principi, com el prova el nombre de clients, que ha augmentat edició rere edició i que va obligar en 2016 a ampliar el seu horari al divendres vesprada-nit, format que es manté fins ara. Tot això ha contribuït a fidelitzar el públic, que no vol perdre's aquest esdeveniment que ocupa ja un lloc destacat en el calendari gastronòmic de la província.

 

A més d'assaborir les millors proposades culinàries, els participants en aquesta ruta de la tapa tenen també la possibilitat de participar en el sorteig de dos sopars o menjars per a dues persones en un dels establiments participants, així com votar les tres millors tapes de cada edició.

 

 

Informa Nou Horta. Picanya

Modificat el Dimarts, 02 abril 2019 09:48