L'escola de teatre de Picassent comença el curs amb una notable presència d'alumnat jove

Diumenge, 29 Novembre -0001 23:45 Escrit per  Publicat en Picassent-VAL Vist 1153 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, i en són més de 20, l’Escola Municipal de Teatre (EMT) de Picassent es posa en marxa amb el seus grups i projectes. Uns grups en què cal destacar l'alumnat jove ja que tenen un lloc molt especial tant pel seu compromís amb els problemes socials com pel carisma dels seus treballs. Cal recordar també distincions recents com el guardó dels Premis Buero Vallejo, on van ser campions autonòmics, o la distinció a la Mostra de teatre jove de la Pobla de Vallbona.

Enguany, amb la creació d'un nou grup jove, l'EMT comptarà amb un total de 14 grups dels quals 2 són per a l'alumnat més xicotet (3 a 6 anys), 4 per als xiquets i xiquetes d'entre 7 i 11 anys, 3 dirigits exclusivament als joves, i 2 grups d'adults (d'entre ells, un és el de dones). A més, dos grups de Diversitat Funcional i un taller musical.

La Regidoria de Cultura i el seu edil Jaume Sobrevela, destaca “l'augment de l'interés del col·lectiu jove i que este sector poblacional tinga en el teatre un dels seus mitjans d'expressió i forme part de la seua vida treballant valors com la cultura, el teatre i la llibertat”, assenyala el regidor de l’Ajuntament de Picassent. 

 

Informa Nou Horta. Picassent