1a bicifestació a Picassent per promoure hàbits de vida saludable

Divendres, 26 abril 2019 10:47 Escrit per  Publicat en Picassent-VAL Vist 542 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Promoure hàbits de vida saludable ha sigut l'objectiu de la 1a bicifestació que ha tingut lloc hui al matí al nostre poble i que ha recorregut algunes de les rutes de la iniciativa municipal Bategant Picassent

 

Vora 350 alumnes i també professorat dels centres educatius CEIP Sant Ignasi de Loiola, CEIP Príncep d'Espanya, col·legi Sant Cristòfor Màrtir i IES l'Om han participat de la primera bicifestació que ha tingut lloc al nostre poble i que ha transcorregut per dos de les rutes de la iniciativa municipal, Bategant Picassent.

 

A peu i amb bicicleta, els i les participants han eixit des del Poliesportiu, passant per diversos carrers del nucli urbà on han anat incorporant-se totes les escoles participants per, posteriorment, agafar la RL-01, que va des del camí vell del Devadillo fins a la zona verda de l'Omet, i concentrar-se tots junts al parc de «Les garroferes de l'Omet». Allí, han fet una parada per a esmorzar on els esperaven l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de l'àrea d'Educació, Belén Bernat. Les dos els han donat la benvinguda i els han animat a fer ús de la xarxa de rutes bio saludables, un conjunt d'itineraris segurs i sostenibles que ja estan a la disposició del veïnat.

 

Seguidament, la marxa ha continuat per la RL-02, una ruta que transcorre des del parc de «Les garroferes de l'Omet» fins el mirador de la Roca, ubicat al camí de la Creueta. 

 

 

Informa Nou Horta. Picassent

Modificat el Divendres, 26 abril 2019 10:51