Picassent viu les seues Festes Majors

Dilluns, 30 Agost 2021 15:28 Escrit per  Publicat en Picassent-VAL Vist 455 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de la regidoria de Festes s’ ha treballat durant els últims mesos per confeccionar una programació que complisca la normativa sanitària davant la Covid i permeta celebrar uns dies tan especials amb total seguretat, tot i els temps difícils que estem vivint a causa de la pandèmia. Esta realitat ha obligat a canviar moltes coses i prescindir de gran part dels actes més significatius de les Festes Majors com concursos participatius, trasllats i processons. Pel contrari, sí que se celebraran, organitzats per la Confraria Mare de Déu de Vallivana: el tradicional novenari (del 29 d’agost al 6 de setembre) i les misses de campanya els dies de la Vallivana i el Crist (8 i 9 de setembre, respectivament), tot amb aforament controlat i limitat. I a més, s’està treballant perquè el tradicional Cant de la Carxofa, que normalment tenia lloc després de la processó, enguany es cante després de cada missa de campanya.

 

L'Ajuntament, conscient de la situació, ha volgut oferir un temps de celebració que servisca per aportar una pinzellada de color al llarg temps que portem vivint en blanc i negre. De fet, el dia 4 de setembre a les 19:30 h tindrà lloc un acte homenatge a tot el personal que dins del voluntariat han ajudat la ciutadania picassentina a superar els obstacles que esta pandèmia ha suposat.

 

La programació està dirigida a un públic divers, cap de caràcter massiu. Al llarg dels 10 dies de festa trobem actes per a públic infantil, propostes musicals com l'actuació de Camela el dijous 4 de setembre a les 22 hores o els concerts de les diferents agrupacions musicals locals entre els quals destaca el concert que donarà la Societat Artístico Musical de Picassent amb les mítiques bandes La Guardia, La Frontera i Danza Invisible (divendres 10 de setembre al pàrquing de la piscina municipal), el concert "Recordando a Nino Bravo" protagonitzat per la Societat Musical l'Om de Picassent i el cantant Serafín Zubiri (dimarts 7 de setembre a les 23 h a l’Ermita). Per altra banda, cal destacar el concert d’Ara Malikian, que tindrà lloc el dijjous 9 de setembre i les entrades només poden adquirir-se a la seua web. I per al públic infantil, Gisela donarà un concert el dijous 2 de setembre a les 20:00 h.


Enguany, pel control d'aforament, l'accés a tots els actes requereix entrada o invitació. En el cas de les entrades es poden adquirir en línia a través de la plataforma www.giglon.com a partir del 20 d'agost i també físicament a la Casa de Cultura a partir del 26 d'agost i en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16:30 a 20 hores. A la Casa de Cultura, en este mateix horari, es podran recollir les invitacions per als actes amb entrada gratuïta.

 

Informa Nou Horta. Picassent

Modificat el Dilluns, 30 Agost 2021 15:31