L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, participa en un acte d'homenatge a les víctimes de l'holocaust nazi al col·legi Sant Cristòfor Màrtir

Divendres, 28 Gener 2022 10:09 Escrit per  Publicat en Picassent-VAL Vist 306 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El 27 de gener, s'acompleixen 77 anys del lliurament de les tropes soviètiques del camp de concentració nazi de Auschwitz, a Polònia. Allí, milers de persones patiren el pitjor dels horrors humans viscuts al món. Envers esta efemèride, ahir el col·legi Sant Cristòfor Màrtir celebrà un acte per recordar i homenatjar les víctimes que patiren este extermini.

 

L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, convidada per la direcció del centre escolar, participà en un acte per homenatjar les víctimes de l'holocaust nazi.

 

La primera edil, durant la seua intervenció, va voler destacar l'horror que es va viure als camps de concentració, «un capítol de la nostra història més recent que mai hauria de tornar a repetir-se» tal i com ha manifestat a l'alumnat. Així també, ha volgut recordar les tres víctimes de Picassent que patiren l'holocaust i que, recentment, en un acte celebrat a la Casa de Cultura per part de la Conselleria de Memòria Històrica, foren homenatjades públicament.

 

Després visità l'exposició instal·lada al centre davall el títol «Justos entre les nacions» que mostra el treball de l'alumnat per conèixer el treball i la lluita de persones com el ciclista Gino Bartali, l'empresari Oskar Schindler i Sebastian Romero Radigales, entre d'altres figures il·lustres.

 

Informa Nou Horta. Picassent

Modificat el Divendres, 28 Gener 2022 10:12