La Casa de la Dona de Quart de Poblet convoca la sisena edició del concurs de Rap en Igualtat

Dimarts, 20 Febrer 2018 12:03 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 607 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria d'Igualtat, que dirigeix Cristina Mora, ha convocat la sisena edició del Concurs de Rap en Igualtat, en el qual l'edat de participació s'ha ampliat de 10 a 18 anys. Com a novetat, a més, enguany es va realitzar prèviament un curs, a càrrec del grup Suquet de Rap, en l'IES Riu Túria. 

Les lletres que es presenten hauran de ser originals, no s'accepten versions, i els temes es poden gravar sobre la base instrumental que es facilita per part de l'organització o en versió lliure de drets d'autor/a. Una mateixa persona pot participar sola o en grup de dos. Els temes es presentaran gravats amb audició òptima.

La lema d'aquesta edició és “Rapea a les dones del món” i la temàtica tractada pot centrar-se en la igualtat entre dones i homes, l'ús de llenguatge no sexista, la no discriminació cap a altres orientacions sexuals i el bon tracte en les relaciones de parella.

El tema, copiat en un CD, DVD o llapis de memòria, es presentarà en els centres escolars participants o en la Casa de la Dona (carrer Blasco Ibáñez, 23). La data de recepció d'originals finalitza dimecres que ve, 28 de febrer.

Tota la informació, a més de la base instrumental i l'autorització per a menors, es troba a disposició de les persones interessades en la web de la Regidoria d'Igualtat dona.quartdepoblet.es

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet