Quart de Poblet continua les seues festes amb els actes en honor al Santíssim Crist dels Afligits

Dimecres, 04 Setembre 2019 13:20 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 407 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Quart de Poblet va celebrar ahir, dimarts, les festes en honor al Santíssim Crist dels Afligits, festivitat que va començar amb les 21 salves disparades en el seu honor a les 24 hores. Seguidament es va produir l'acte d'exaltació del Crist amb el tradicional “cant de la Carxofa” en el qual Sofia Navarro Martínez va ser l'encarregada d'interpretar el motet dedicat al sant, que va haver de realitzar-se dins de l'església a causa de la pluja.

 

Al migdia es va celebrar la mascletà, disparada per José Luis Matoses de la pirotècnia Drac de Villena, mentre que a la vesprada es va celebrar la solemne missa. Els actes van concloure amb la processó, acompanyada per la música tradicional valenciana del tabal i la dolçaina i de la banda de l'Agrupació Musical l’**Amistat, i amb el castell de focs artificials. Com ja és tradició, la Real Germandat de la Santa Faç d’Alboraia van ser els encarregats de portar al Crist sobre els muscles.

 

Pel que respecta a les activitats culturals, l'Ajuntament va programar la quarta sessió del cicle de teatre infantil al carrer, amb l'obra ‘Antipasti’ de la companyia ‘El que dt. queda de teatre’. Mentre que a la nit, l'espectacle ‘We love Queen’ va tornar a omplir el passeig de la Biblioteca.

 

Avui, dimecres, els festejos continuen amb  continuen les festes en honor honor a la Mare de Déu de la Bona Mort.

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

 

Modificat el Dimecres, 04 Setembre 2019 13:25