Cultura, tradició i espectacles a l'aire lliure a Quart de Poblet  

Dilluns, 30 Agost 2021 17:21 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 317 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Cultura, festes tradicionals i espectacles a l'aire lliure seran els protagonistes del mes de setembre a Quart de Poblet. El municipi de l'Horta celebrarà en els pròxims dies les seues festes Patronals, Populars i de Moros i Cristians, per la qual cosa, en aquesta ocasió, en un escenari molt més atípic de l'habitual i amb les falles presents en el calendari, ha organitzat amb la mateixa il·lusió i, sobretot, amb molta cautela, un programa d'actes que espera satisfer a tots els públics.

 

Les festes patronals enllacen amb unes falles estiuenques en una volta de les vacances en les quals canviarem el vestit de bany per la indumentària valenciana i els gelats pels xurros.

 

Setembre en viu és el lema triat pel consistori per a encapçalar un programa d'actes dissenyat al costat de les associacions locals i que, encara que és molt més reduït que anys anteriors, vol demostrar la devoció de Quart de Poblet per la seua festa i les seues tradicions. L'Ajuntament ha agraït a totes les falles, associacions culturals, comissions de festes, comparses de Moros i Cristians i clavaries, la bona predisposició i col·laboració que han demostrat en anteposar la salut a la celebració de determinades activitats.

 

Els actes més emotius no faltaran en les falles 2021, per la qual cosa la plantà, el lliurament de palets, ofrena o cremà seran els actes estrela.

 

Els xiquets i xiquetes també podran gaudir d'espectacles dissenyats especialment per a ells; juntament amb la Cultura, que també tindrà un marcat protagonisme en les festes patronals de Quart de Poblet. Concerts, actuacions infantils, salves als patrons i trets pirotècnics commemoraran unes dates que, encara que no lluiran com sempre, posaran el fermall d'or al mes de setembre més esperat per festers i festeres.

 

Encara que Quart de Poblet no té toc de queda, l'Ajuntament extremarà els controls per a assegurar el compliment de les mesures sanitàries vigents i anima als seus veïns i veïnes a gaudir, però amb cautela.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 30 Agost 2021 17:23