Quart de Poblet sorteja per Nadal targetes de 100 euros per a comprar en el comerç local

Dimecres, 01 Desembre 2021 09:42 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 188 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet té preparades per a aquestes festes el sorteig de setanta targetes de 100 euros cadascuna, vàlides per a comprar en els comerços del poble.

 

Per a participar en el sorteig només s'ha de realitzar compres o consumicions superiors a cinc euros en qualsevol establiment, centre de bellesa i estètica, clínica dental, òptica, fisioterapeuta... que s'hagen adherit a aquesta campanya municipal.

 

Per cada cinc euros, a partir de l'1 de desembre, s'entregarà una papereta amb un màxim de trenta per compra. És a dir, li donaran el mateix nombre de paperetes si s'emporta un microones de 150 euros que una televisió de 1000.

 

La clientela ha d'escriure el seu nom, cognoms i telèfon en els bitllets i depositar-los en l'urna que estarà custodiada a l'ajuntament del 9 al 17 de desembre i de 10h a 14h. A partir d'aqueix moment, la sort està tirada.

 

Els divendres 10 i 17 de desembre a les 14h es realitzaran els sortejos que s'emetran en directe. Si t'ho perds no et preocupes, perquè l'Ajuntament contactarà per telèfon amb els guanyadors perquè acudisquen a recollir el seu premi.

 

Els setanta guanyadors del sorteig s'emportaran, a més dels cent euros, un carro de la compra personalitzat amb la campanya: "Som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat", en col·laboració amb la Diputació de València.

 

D'altra banda, l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) sorteja dos viatges, un a Punta Canya (República Dominicana) i un altre a Rivera Maia (Mèxic). Per a participar, les compres hauran de ser de deu euros i realitzar-se en els comerços associats a ACQ. Els sortejos per a creuar el toll i allotjar-se en els millors hotels seran el 22 de desembre i el 5 de gener.

 

D'altra banda, el dia 3 de desembre es produirà el tradicional encés de les llums nadalenques, tant dels carrers com dels quatre arbres que estan situats davant de l'Ajuntament, en la Plaça de la Constitució, enfront de l'Ambulatori i en la Plaça Sant Rafael.

 

L'Ajuntament recorda que el millor regal és el que s'adquireix a la botiga del poble. S'acosta el Nadal i el 34% dels espanyols anticipa les seues compres aquests dies i molts ho fan per internet. No obstant això, comprar en línia en grans plataformes ja no ix tan rendible per l'increment, entre altres aspectes, del transport.

 

A més, deixaràs que els teus diners vole lluny d'on vius? Cada vegada que fas les compres de Nadal en el comerç local fas un regal per triplicat: a la persona a qui li ho regales, al comerç del teu barri i a tu mateix. Perquè cada vegada que compres en locals de proximitat generes ocupació i riquesa que repercuteix en la teua comunitat, en el teu barri.

 

Comprar a Quart és regalar il·lusió. "És temps de recuperar el temps."

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet