L'Ajuntament de Quart de Poblet i la Diputació col·laboren en una campanya de promoció del valencià

Dilluns, 20 Desembre 2021 10:28 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 269 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Acostumen-se a veure carros de compra pels carrers de Quart de Poblet amb el lema: “Som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat”. Formen part de la campanya que s'ha presentat a l'Ajuntament per a fomentar el valencià en el comerç local, i la millor manera d'aconseguir-los és comprant i consumint en els establiments de la localitat. De moment, ja s'han regalat trenta-cinc carros. Per cada cinc euros de compra o consum s'entrega una participació per al sorteig d'aquest premi tan llaminer, al qual se suma una targeta de compra per valor de 100€ que l'Ajuntament també sorteja entre els participants. El divendres 17 es repartiran altres trenta-cinc targetes i carros de compra.

 

Però si no hi ha hagut sort, no cal tirar la tovallola perquè la campanya dels carros de compra, promoguda per la Diputació, continua a Quart de Poblet.

 

La diputada provincial de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, ha destacat que aquesta iniciativa “actua en el comerç local perquè és un sector clau en el desenvolupament de la societat valenciana i naix amb vocació de continuïtat”.

 

Per part seua, l'alcaldessa Carmen Martínez ha incidit en la gran importància del comerç de proximitat per al desenvolupament de l'economia i en el necessari que és la col·laboració entre administracions en aquesta mena de projectes.

 

A l'acte, conduït per la monologuista María Juan, han assistit els guanyadors dels “Premis a l’ús del valencià” en el comerç local que va convocar l'Ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 20 Desembre 2021 10:29