Quart de Poblet habilita un servei per a ajudar a obtindre el passaport covid

Dimarts, 28 Desembre 2021 15:04 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 247 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha habilitat un servei per a ajudar a obtindre el passaport covid. El consistori és conscient de la dificultat que pot suposar aquest tràmit per a les persones amb necessitats tecnològiques o amb algun altre tipus de dificultats.

 

De dilluns a divendres i de dotze del matí a dos de la vesprada, els i les veïnes que s'acosten a l'Ajuntament s'emportaren el passaport covid imprés i en el mòbil. És imprescindible presentar el DNI, el SIP i portar el telèfon mòbil.

 

A partir d'aquest moment, ja es podrà entrar en cinemes, restaurants, gimnasos i qualsevol altre establiment en el qual se li requerisca aquest certificat. Des de l'Ajuntament es recorda que, encara que es tinga el passaport covid i totes les dosis de la vacuna posades, és imprescindible mantindre les mesures sanitàries, ja que tota precaució és insuficient.

 

El primer dia en què s'ha posat en funcionament aquest servei nombroses persones s'han acostat a les dependències municipals i han pogut anar-se'n amb el certificat covid en el seu mòbil i imprés.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 28 Desembre 2021 15:05