La campanya CQ+ de Quart de Poblet ha tingut una repercussió en el comerç local de més de 300.000 euros

Divendres, 31 Desembre 2021 10:25 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 384 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La campanya per a incentivar les compres i el consum en els establiments de Quart de Poblet ha sigut tot un èxit. L'Ajuntament va sortejar setanta targetes de 100 euros cadascuna només vàlides per a utilitzar en els comerços del poble. Els guanyadors del sorteig van obtindre, a més, un carro de la compra de la campanya organitzada per la Diputació en col·laboració amb el consistori per a fomentar el valencià en les compres de proximitat.

 

Per a participar en el sorteig només s'havien de realitzar compres o consumicions superiors a cinc euros en qualsevol dels cent trenta-sis establiments adherits a la campanya. Entre ells hi havia bars, restaurants, centres de bellesa i estètica, clíniques dentals, òptiques o fisioterapeutes.

 

L'Ajuntament va repartir 60.000 paperetes i es calcula que l'impacte en l'economia local ha sigut superior a 300.000 euros. A aquesta quantitat cal sumar els 7.000 euros de les targetes CQ+ que s'entregaven als guanyadors.

 

Els dos sortejos es van realitzar en directe i el termini per a gastar la targeta acaba hui, divendres 31 de desembre.

 

L'Ajuntament recorda que el millor regal és el que es fa a la botiga del poble i cada vegada que fas les compres de Nadal en el comerç local fas un regal per triplicat: a la persona a qui li ho regales, al comerç del teu barri i a tu mateix.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Divendres, 31 Desembre 2021 10:25