La Fireta de Nadal de Quart de Poblet atrau a 3.700 persones

Divendres, 31 Desembre 2021 10:32 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 283 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La 19a edició de la Fireta de Nadal de Quart de Poblet ha sigut tot un èxit amb 3.700 assistents. Els dos-cents voluntaris, les dènou associacions i les àrees de l'Ajuntament van haver de reorganitzar totes les activitats per a poder realitzar-les a l'aire lliure.

 

Públic infantil, juvenil i familiar es van comportar de manera exemplar i van mantindre totes les mesures establides per Sanitat. La Fireta va comptar amb inflables, actuacions, manualitats, sortejos i, fins i tot, un avançament de les campanades que no van poder acompanyar-se de raïm per a evitar llevar-se la màscara.

 

És un dels esdeveniments més divertits i esperats per xicotets i majors en unes dates en les quals la infància i la joventut tenen un protagonisme especial. Els assistents van gaudir de dos dies d'il·lusió, jocs i riures. La Patrulla Canina, al costat d'altres personatges infantils i fantàstics, van passejar pel recinte a la recerca de noves amistats. Per l'escenari han desfilat diferents grups musicals, un trobador, la batukada Ètnia i altres espectacles que han deixat amb la boca oberta al públic, tant adolescent com infantil. Totes les regidories s'han bolcat en aquest esdeveniment que enguany ha sigut molt especial. Es va poder participar en un joc de l'oca gegant on els ocells se substitueixen per agricultors per a fomentar una l'alimentació saludable.

 

I, com l'objectiu de l'Ajuntament és aconseguir un poble cent per cent sostenible, la regidoria de Medi ambient va preparar uns jocs que van aconseguir que ja no se'ns oblide què hem de depositar en cada contenidor.

 

L'esport ha estat molt present amb diferents reptes i jocs que posaven a prova les habilitats de públic en bàsquet, futbol i altres esports.

 

La regidoria d'Infància i Joventut, dirigida per Consue Campos, ha agraït a tots els voluntaris i les associacions la seua ajuda i col·laboració. A. m. L'Amistat, Ajuda als Pobles, AMPA Puríssima Concepció, AMPA Villar Palasí, ARTIC, Associació Impuls, Centre Juvenil La Cebollera, Centre Juvenil Barranquet, Casa de Joventut Amagatall, Ètnia Batukada, Club Handbol Quart, Club Basket Quart-Manises., Club Patinatge Quart, Club Voleibol Quartà, Consell Municipal d'Infància, Creu Roja Aldaia, Esplai Sambori, Esplai Somriure, Lliga per l'Educació, Quart per l'esport són algunes de les associacions que han participat.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet