L'IVAJ fa lliurament del reconeixement de Bones Pràctiques al projecte "Quart de Nit"

Divendres, 07 Gener 2022 16:25 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 115 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha reconegut el projecte "Quart de Nit" com a Bona Pràctica en matèria d'Oci Nocturn Alternatiu a nivell comarcal. En 2005 l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut, impulsa un model de gestió cívica de suport a les iniciatives juvenils amb la creació d'un projecte, protagonitzat per joves, a través de formació i acompanyament en una primera experiència que va començar el 2006, fins hui. Aquest projecte es troba liderada per la Federació de Cases de Joventut i per grups que van conformar les associacions Imagina't un altre món i Sensesoles. En l'actualitat continua la seua activitat un grup estable de joves de la Casa de Joventut Amagatall de Quart de Poblet.

 

El reconeixement es va atorgar a Benidorm que, un any més, ha acollit una nova edició d'InFòrum a la qual van assistir dos centenars de tècnics de Joventut de tota la Comunitat Valenciana per a tractar temes d'interés en matèria de joventut.

 

D'aquesta manera, "Quart de Nit" ha passat a formar part del Catàleg de Bones Pràctiques d'intervenció amb joves l'objectiu de les quals és recollir aquells projectes caracteritzats per un valor especial i que servisquen de referència per a dissenyar i fer noves actuacions entre aquest col·lectiu.

 

A través d'aquesta iniciativa, poden gaudir d'una àmplia oferta d'activitats gratuïtes, programades i organitzades pels joves d'acord amb els seus interessos. DJ feminista, tallers de valors, actuacions, nits temàtiques, tornejos de Bàsquet, concursos, photocall, ping-pong, Softcombat, Beatbox, jocs de taula, taller de xapes són algunes d'elles.

 

Amb aquest projecte que ha complit els seus 15 anys de vida, es fa possible que les persones joves puguen dur a terme un projecte propi, amb acompanyament professional i facilitant-los l'accés als diferents espais públics per a la seua realització, de manera que se socialitzen en contextos d'oci lliures d'alcohol i drogues, creatius i amb protagonisme jove.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet