El Centre Ocupacional de Quart de Poblet programa un estiu replet d'activitats

Dilluns, 18 Juliol 2022 11:52 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 78 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre Ocupacional de Quart de Poblet ha programat un estiu replet d'activitats. Quaranta persones amb discapacitat intel·lectual participen en els tallers d'estiu que ha preparat l'àrea de Serveis Socials. Una iniciativa que pretén atendre els i les usuàries, així com a les famílies que disposen d'aquest servei en el període estival.

 

Les iniciatives programades les han decidides entre els quaranta usuaris del Centre Ocupacional amb edats compreses entre els 21 i els 62 anys i l'equip de treballadors.

 

Algunes de les activitats que estan realitzats es troben els tallers de jardineria en els quals aprendran tècniques que aplicaran en l'hort situat en Molí d'Animeta. També decoraran i pintaran els patis del centre, cuinaran plats estiuencs, faran macramé i tindran moments de relaxació i massatges entre moltes altres.

 

Però sense cap dubte, una de les coses que esperen amb més il·lusió són els dies que acudeixen a la piscina d'estiu, alguna cosa que no han pogut fer durant els dos anys de pandèmia.

 

La regidora de Serveis Socials, Llum Moral, ha destacat els avanços i l'afecte que es crea entre tots els membres del Centre Ocupacional i la importància de treballar de manera individualitzada.

 

En aquest sentit s'ha treballat amb els qui tenien molta por a l'aigua i, després d'acudir a la piscina climatitzada de la localitat durant l'hivern i al costat dels i les monitores, ara són els qui més desitgen gaudir de la instal·lació estiuenca.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dilluns, 18 Juliol 2022 11:54