L'empresa de pintures PPG realitza dos murals inclusius en el col·legi Villar Palasí de Quart de Poblet

Dimarts, 20 Setembre 2022 14:55 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'empresa internacional de pintures amb fàbrica a Quart de Poblet PPG ha completat un projecte COLORFUL COMMUNITIES amb el qual ha donat un aspecte nou al col·legi Villar Palasí/Molí d’Animeta. El projecte ha reunit a més de 90 treballadors de PPG, professors i famílies voluntàries, que van dedicar dos dies a transformar el pati i l'edifici exterior de l'escola i en el qual es va utilitzar més de 690 litres de pintura.

 

El programa Colorful Communities proporciona voluntaris i productes de PPG i contribucions financeres per a portar color i vitalitat a les comunitats on opera l'empresa a tot el món, com a Quart de Poblet, on PPG té una planta de fabricació de revestiments per a automòbils.

 

El Col·legi Villar Palasí/ Molí d’ Animeta és una escola d'infantil i primària a la qual assisteixen més de 185 alumnes, de 3 a 12 anys, entre ells xiquets amb necessitats especials. La institució també té una acadèmia de música i instal·lacions esportives obertes a tots els ciutadans del barri, amb l'objectiu de promoure activitats culturals i d'oci en la comunitat.

 

“Estem encantats de cooperar amb PPG i de donar la benvinguda a la iniciativa Colorful Communities que transformarà una important instal·lació educativa en un lloc més acollidor i colorit per als nostres estudiants, professors i la comunitat local”, va dir Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet.

 

Els voluntaris de PPG van triar colors brillants per a renovar les parets exteriors de l'edifici de l'escola i el pati d'esbarjo, on els estudiants juguen i practiquen esports. En cooperació amb el nostre client, distribuïdor de Grup Tricolor i amb l'artista local David García, els participants també van crear dos murals que representen la diversitat, l'equitat i la inclusió entre els estudiants, que és un dels valors més importants de l'escola.

 

“Estic molt orgullosa de veure l'entusiasme dels empleats i la sinergia creada juntament amb la comunitat local per a un propòsit educatiu a través del poder dels colors que inspira, millora l'aprenentatge millorant les experiències dels estudiants i els professors.”, va dir Nuria Martínez, directora de planta de PPG a València.

 

El programa Colorful Communities, la iniciativa insígnia de PPG per a fer costat a les comunitats, té com a objectiu protegir i embellir els veïnats on opera PPG a tot el món. A través del programa Comunitats acolorides, els voluntaris compromesos de PPG contribueixen amb el seu temps i productes de pintura de PPG per a ajudar a transformar els actius de la comunitat, des de pintar aules fins a donar color a una sala de maternitat i redissenyar un pati d'esbarjo. Des de 2015, PPG ha completat quasi 400 projectes de Comunitats Acolorides, impactant a més de 7,4 milions de persones en 42 països.

 

Els esforços de participació de la comunitat global de PPG i la Fundació PPG “tenen com a objectiu brindar color i lluentor a les comunitats de PPG a tot el món. Invertim 13,3 milions d'euros en 2021, secundant a centenars d'organitzacions en més de 40 països. En invertir en oportunitats educatives, ajudem a augmentar la força laboral qualificada de hui i a desenvolupar als innovadors del demà en camps relacionats amb els recobriments i la fabricació. A més, empoderem als empleats de PPG perquè multipliquen el seu impacte en causes que són importants per a ells en donar suport als seus esforços de voluntariat i donacions benèfiques”.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 20 Setembre 2022 14:57