Les persones que han obert un comerç a Quart de Poblet reben 1.500 euros de l'Ajuntament

Dimecres, 16 Novembre 2022 09:49 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 77 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les persones que han obert un comerç a Quart de Poblet durant l'últim any han rebut un regal de Nadal per endavant. L'Ajuntament els ha entregat una ajuda de 1.500 euros per a secundar i fomentar l'activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi.

 

Les persones que han rebut aquesta distinció per la seua labor emprenedora són: Alexandre Ibáñez Lairon, de Pastisseria Utopia, María del Carmen Cuenca, de Roba Infantil Xicotets Quart, Pascual Gijón Fernández, assessor del servei Propietat Immobiliària i Industrial, Andrea María García Martínez, Assessora En línia sobre fiscalitat i legalitat per a emprenedors digitals, Mª Isabel Javier Ojeda, de la Floristeria Issabel Flors, Noelia Zapata per Vesta Z Service, empresa de venda i recanvis de maquinària industrial, José Vicente López, pel bar Xé que bò, Alejandro Pardo, de Producció Musical en línia, Elsa *Celmira, per Servei de Neteja i Jennifer Sahuquillo Sagredo, per Fleca, pastisseria Sagredo en el Mercat Municipal.

 

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Ángel Lorente, ha indicat que aquesta subvenció no és l'única ajuda amb la qual compten les persones que inicien una activitat en el municipi. A més, des del consistori s'impulsen diferents programes per a l'inici i manteniment de l'activitat empresarial local, així com un servei d'atenció individual a la iniciativa emprenedora, convidant-los a fer ús d'aquests. Al mateix temps els ha felicitat, per cadascuna de les seues iniciatives, i l'actitud emprenedora i valenta de cadascuna elles.

 

La iniciativa emprenedora juntament amb el foment de l'ocupació i comerç local són motors rellevants del municipi. L'Ajuntament, a través del Centre d'Ocupació i Desenvolupament, ofereix altres programes de suport a l'emprenedoria, com el servei d'assessorament individual a l'autoocupació per a l'inici i consolidació de la idea de negoci, assessorament específic en projectes d'economia social, la formació gratuïta per a la creació d'empreses; el viver d'empreses (cessió d'un local municipal durant un any, prorrogable a dos, a cost 0), els microcrèdits socials i la creació d'un portal específic per a autoocupació, sumant-se als serveis i campanyes que s'impulsen des de l'àrea de Comerç, que impulsa el mateix edil. A més, forma part de la xarxa de ciutats europees per la innovació i l'emprenedoria i del mapa d'emprenedors de la Comunitat Valenciana.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 16 Novembre 2022 09:52