Arranca la Fireta de Nadal de Quart de Poblet amb moltes novetats

Divendres, 23 Desembre 2022 11:46 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 94 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Saps com redactar un bon un curriculum vitae? Quina factura és més econòmica, la regulada o la de lliure mercat? On cal acudir si vols instal·lar plaques solars en la teua comunitat o en el teu habitatge particular i que t'isca quasi gratis? Coneixes les ofertes laborals que hi ha en el teu municipi? Quines beques es poden sol·licitar en els pròxims mesos? Vols registrar l'ADN del teu gos de forma totalment gratuïta?

 

Els tècnics de l'Ajuntament de Quart de Poblet respondran a aquestes i moltes altres preguntes que pot tindre la ciutadania. No sols això, sinó que fins i tot descobriran als veïns i veïns avantatges que té viure en el municipi i que, potser, desconeixien.

 

La tradicional Fireta de Nadal, que obrirà les portes el dilluns i dimarts 26 i 27 de desembre, a les deu del matí, al costat de la Biblioteca Municipal i l'estació del metro, enguany porta una novetat molt pràctica. Els principals responsables de gestionar el dia a dia de la ciutadania informaran i ajudaran a gestionar in situ alguns tràmits que generalment es fan dins de les instal·lacions municipals.

 

Però, el plat fort, per descomptat, és per als més xicotets i xicotetes de la casa. Desenes d'associacions de Quart de Poblet i àrees municipals han organitzat multitud de jocs en els quals es diverteix aprenent. I, per descomptat, l'àrea d'Infància i Joventut ha preparat regals per al públic assistent que participe en les activitats.

 

El dimarts a les 12 del matí hi haurà una actuació de “Nànets Band Rock”, que segur que farà ballar a tots els assistents.

 

Les associacions que participen són Agrupació Musical L'Amistat, Consell Municipal d'Infància i Adolescència de QdP, C.J. Barranquet., C.J. La Cebollera., C.J. Amagatall/Consell de Joventut de QdP., Júniors L'Ermita., Associació Esplais Valencians., AMICS de la fonteta, SAM La Unió, Ajuda als Pobles, Club Bàsket Quart, Patinatge Quart, Jocs Quart, Tri-tortugues Quart, Associació Impuls, Quart Per l'esport. Les àrees que també han preparat multitud de coses divertides per als i les protagonistes de Nadal són Sanitat, Salut Pública, Benestar Animal, UPPCA, Medi ambient, Àrea d'Educació, Persones Majors, Projectes Europeus, Àrea d'igualtat, Casa de la Dona, Patrimoni, Local, Policia local, Brigada de Serveis Municipals, Biblioteca, Movilitat, Premsa o Govern Obert, entre altres.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet
 

 

Modificat el Divendres, 23 Desembre 2022 11:47