Quart de Poblet contracta 30 persones desocupades amb un nou taller d'ocupació

Divendres, 30 Desembre 2022 11:33 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 90 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha donat la benvinguda a l'alumnat del Taller d'Ocupació "Opcions Quart 2022", que durant els pròxims 12 mesos es formarà en les especialitats de Jardineria, Obra de paleta i Energies Renovables. En total, són 30 persones en situació de desocupació aprendran un ofici amb un contracte d'aprenentatge, remunerat sobre la base del salari mínim interprofessional. A més, l'alumnat obtindrà un certificat de professionalitat compatible en tota la Unió Europea, per la qual cosa podran exercir en qualsevol país d'aquest àmbit.

 

A més de la formació a les aules del Centre d'Ocupació i Desenvolupament, els i les estudiants podran realitzar pràctiques i executar actuacions en parcs, jardins i instal·lacions municipals per a adquirir l'experiència necessària per a exercir la seua nova professió.

 

A l'acte de benvinguda, han assistit l'alcaldessa, Carmen Martínez, i el regidor d'Ocupació i Desenvolupament, Ángel Lorente, els qui han animat a l'alumnat a aprofitar l'oportunitat I és que el consistori fa anys que està apostant per aquesta mena d'iniciatives formatives laborals que ajuden persones desocupades a trobar una ocupació en sectors en auge, com el de les energies renovables. Gran part de l'alumnat prové d'altres sectors laborals i ha hagut de reinventar-se després de mesos en desocupació.

 

Aquests tallers compten amb fons tant del Ministeri com de la Unió Europea, la Generalitat i l'Ajuntament de Quart de Poblet. La subvenció del projecte ascendeix a 754.063,20 euros. A més de la contractació de l'alumnat també es creen altres llocs de treball corresponents a l'equip directiu, administratiu i docent.

 

Durant 2022, 30 persones es van formar amb el taller "Més Opcions Quart 2021", amb la qual van obtindre el seu corresponent diploma i certificació oficial de Labora i una oportunitat única de reinvenció laboral.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Divendres, 30 Desembre 2022 11:34