Quart de Poblet obri un nou parc de calistenia en el PAI Vaig moldre d'Animeta

Divendres, 13 Gener 2023 09:20 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 44 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

És un espai esportiu gratuït, accessible i molt sol·licitat pels veïns i veïnes


Els quarters i quarteres estrenen parc de calistenia en la zona d'oci de Molí d'Animeta. L'alcaldessa, Carmen Martínez, i el regidor d'Esports, Francisco José Hidalgo, han sigut dels primers veïns a provar aquestes noves instal·lacions. Aquest esport consisteix es basa a realitzar exercici físic amb el propi pes corporal.


Aquesta és una mostra més del ferm compromís de l'Ajuntament amb la promoció d'una vida saludable i activa entre els veïns i veïnes del municipi. Una zona esportiva molt sol·licitada per la població, en la qual s'ha realitzat una inversió de 40.000€ i que compta amb una gran varietat d'elements situats a diferents altures amb els quals poder treballar tant els membres superiors i inferiors com l'abdomen.


L'espai, situat a l'aire lliure en el PAI Vaig moldre d'Animeta, està dirigit a majors de 14 anys, és d'accés gratuït i disposa de zones adaptades per a persones amb diversitat funcional.


Un nou parc de calistenia molt sol·licitat per la ciutadania i en el qual totes les persones que ho desitgen podran millorar la seua força i coordinació entre els diferents grups musculars de manera fàcil i segura.

Modificat el Divendres, 13 Gener 2023 09:20