Quart de Poblet constitueix el Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència amb 50 membres

Dimarts, 24 Gener 2023 12:29 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 40 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'elevat nombre de candidatures presentades en els comicis contribueix a l'alta participació escolar

 

L'1 de febrer, els consellers i conselleres comencen a treballar en les propostes per a millorar el municipiQuart de Poblet ha constituït el Consell Municipal d'Infància i Adolescència (CMIA) per a 2023 després de les eleccions celebrades en els centres educatius del municipi i la corresponent celebració de la sessió constituent. Quart Jove ha acollit l'assemblea en la qual les conselleres i consellers, tant com els qui debuten com els qui renoven el seu càrrec un any més, han donat inici al curs. En total són 50 xiquets, xiquetes i adolescents els qui formen part del Consell.


La regidora d'Infància i Adolescència, Consue Campos, ha assistit a l'acte per a donar-los la benvinguda i ha felicitat els i les components de l'òrgan i a les seues famílies. Consue Campos ha destacat "el paper de les conselleres i consellers en la vida del municipi, la seua labor com a representants i per donar veu a la infància", i ha agraït especialment la labor dels membres anteriors. També ha destacat "la importància, tant des del punt de vista pedagògic com des del participatiu, que suposa per als xiquets i les xiquetes el seu pas pel consell". A més, ha valorat la participació dels centres educatius en aquests comicis i l'elevat nombre de candidatures presentades.


L'1 de febrer se celebrarà la primera reunió ordinària d'aquest any del CMIA, on els seus components començaran a treballar i a compartir la seua mirada i la seua veu com a ciutadanes i ciutadans, realitzant proposades per a millorar el municipi. El Consell està dinamitzat per un equip professional de l'Associació Impuls, que acompanya el procés des de la metodologia de l'animació sociocultural i des de l'oci educatiu, facilitant els processos en un espai segur i divertit on créixer amb experiències positives des del treball en grup.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 12:32