Quart de Poblet acosta l'Antic Egipte i difon la importància de la figura femenina en el poder

Dimarts, 24 Gener 2023 19:38 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La conferència de Mallebrerarepasa la vida d'Hatshepsut i els seus destacats assoliments durant el seu govern

 

Els i les amants de la cultura egípcia van gaudir de la conferència que va oferir Santiago Mallebrera sobre "Hatshepsut, la dona que va governar Egipte", en el marc de la Segona Jornada d'Egiptologia celebrada a la Casa de la Cultura de Quart de Poblet.


La regidora de Cultura i Patrimoni, Cristina Mora, va acudir a la cita, que va comptar amb l'assistència de nombrós pública i que s'ha celebrat gràcies a la col·laboració de l'Associació Valenciana d'Egiptologia. En la xarrada, l'expert va descobrir els primers anys d'Hatshepsut i el seu progressiu ascens fins al poder. Així mateix, va analitzar el seu regnat i els seus principals assoliments durant aquest, en una època en la qual molt poques dones van aconseguir governar el país. A més, va revelar que va governar durant una de les eres més pròsperes de la història d'Egipte.


Mallebrera és tot un especialista en l'Antic Egipte, ja que ha estudiat i impartit diferents cursos i seminaris. Actualment dirigeix i imparteix els cursos de l'Associació d'Egiptologia ITERU i és professor de la Universitat Oberta de la UNED i és conferenciant habitual sobre aquesta temàtica, així com guia acompanyant en viatges a aquest país.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 19:39