L'Ajuntament de Quart de Poblet es reuneix amb els empresaris per a concretar actuacions en els polígons

Dijous, 26 Gener 2023 17:12 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Elaborarà un informe per a sol·licitar les ajudes de l'IVACE per al 2023


La millora de la seguretat viària i de l'estacionament són algunes de les qüestions plantejades pel teixit industrial local


Una vegada finalitzades les actuacions de millora en els polígons Masia d'Espí i 9 d'Octubre de Quart de Poblet executades gràcies a la subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l'Ajuntament de Quart de Poblet ja està planificant noves accions en les àrees industrials per a promoure la seua competitivitat. Coincidint amb l'obertura d'un nou període de sol·licitud d'ajudes per al 2023 per part de l'IVACE, el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Juan Medina, i el de Promoció Econòmica, Ángel Lorente, han rebut a representants de l'Associació Empresarial Quart de Poblet (AEQP) per a recollir de primera mà les seues propostes per a continuar millorant els polígons i, per tant, contribuir al seu posicionament com a punt estratègic.


Entre consistori i empresariat s'ha establit la línia estratègica a seguir a l'hora de sol·licitar les subvencions per a continuar treballant en la modernització i dotació de serveis d'aquestes àrees. Entre les peticions es troben la millora de la seguretat viària, la conversió en zona de vianants de punts determinats, l'ampliació del carril bici o l'habilitació de zones d'aparcament adequades. Així mateix, l'associació ha sol·licitat la realiación d'actuacions encaminades a la seguretat i control d'abandó de residus industrials en la via pública.


Amb tot, l'IVACE va atorgar a Quart de Poblet una subvenció global pròxima als 395.000 euros en 2022 que es van executar en els polígons 9 d'Octubre i Masia d'Espí, més les accions addicionals finançades amb càrrec al pressupost municipal. D'aquesta manera, es continua amb l'aposta per fomentar la competitivitat industrial en el municipi, encaminant-se a la seua excel·lència, a través de solucions sostenibles per a un desenvolupament respectuós amb el medi ambient.

Modificat el Dijous, 26 Gener 2023 17:13