Conclouen les activitats de la Festa Educativa Sedaví 2019

Dimarts, 29 Octubre 2019 09:42 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 631 vegades

En la vesprada del dimecres van concloure les activitats programades amb motiu de la Festa Educativa Sedaví 2019, organitzades per la Regidoria d'Educació del consistori, que es van iniciar divendres passat amb la representació de l'obra de teatre “Hi havia una vegada el món” que va tindre lloc en l'Institut de Secundària.

 

El diumenge, malgrat la pluja, va tindre lloc la jornada de convivència, en la que van participar les AMPES dels quatre col·legis del municipi, la de l'IES Sedaví, un Punt Violeta per a lluitar contra la desigualtat de gènere, la banda juvenil de l'Agrupació Musical Santa Cecília i nombroses associacions i col·lectius locals, i amb la celebració del teatre de marionetes “El dia de Ramiro” i l'actuació del contacontes en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

 

El dimarts 22 d'octubre Fòrum Teatre en Inglés va presentar l'obra “Nautilus”, per a tots els xiquets i xiquetes de 6é de Primària de la localitat, en l'IES Sedaví. Finalment el divendres 23 va tindre lloc un interessant Taller Didàctic d'Impremta en col·laboració amb Fundació Escola Valenciana dirigit a l'alumnat de 1r de Batxillerat, també de l'Institut.

 

Informa Nou Horta. Sedaví