PP Sedaví exigeix a l'alcalde del municipi "la retirada immediata" de la grua de l'obra del carrer València

Dimecres, 24 Març 2021 13:40 Escrit per  PP Sedaví Publicat en Sedaví-VAL Vist 425 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La construcció de l'“edifici multi usos” previst al Carrer València de Sedaví ve suscitant especial controvèrsia entre els veïns del municipi. Segons els populars de la localitat l'obra fa més d'un any que està totalment paralitzada i amb tota la maquinària immobilitzada, ocasionant greus molèsties als veïns.

 

Segons Raúl Hellín, portaveu dels populars, “és una situació que requereix una actuació immediata del govern municipal que no admet excuses ni més demores”. Hellín assenyala que “ha rebut queixes, per part de nombrosos veïns preocupats, especialment en dies d'intensos vents que generen el trontoll de la grua-torre sobre els seus habitatges” i apunta la doble responsabilitat de l'Ajuntament com a titular de l'obra i com a responsable subsidiari de qualsevol mal que aquestes instal·lacions puguen causar als ciutadans, així com als seus béns.

 

La formació Popular ha sol·licitat les certificacions tècniques de la grua-torre, recordant que aquestes grues han de ser objecte de manteniment cada quatre mesos. Així, assenyalen que la construcció havia d'haver finalitzat en 2019, molt abans de l'inici de la pandèmia COVID 19, i insten el govern municipal que actue amb urgència fent-se càrrec de manera subsidiària del desmuntatge de la grua per a després reclamar a l'empresa titular de la llicència d'instal·lació el reintegrament dels costos d'aquest desmuntatge.

 

Informa Nou Horta. PP Sedaví

Modificat el Dimecres, 24 Març 2021 13:41