Lliurament a Sedaví dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic del curs 2019-20

Dimecres, 23 Juny 2021 09:31 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 460 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Sedaví va acollir ahir l'acte protocol·lari de lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic del curs 2019-20, d'acord amb la resolució 20/01/2021 de la Direcció General d'Innovació Educativa, i que s'havia posposat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

 

L'alumnat, acompanyat pels seus familiars, va ser rebut per l'alcalde de Sedaví José Francisco Cabanes i la regidora d'Educació Amparo Cuenca. El primer edil va posar en valor el seu treball, igual que el dels professors, directors i membres del Gabinet Psicopedagògic i la seua adaptació amb tots els problemes derivats de la pandèmia a nivell municipal i en els centres escolars, ressaltant els bons resultats obtinguts i animant-los a continuar per aquest camí al llarg de la seua vida acadèmica. Finalment els va donar una tablet i una borsa amb diferents obsequis del consistori i es van fotografiar amb els directors dels seus respectius centres Sergio Monzó, Daniela Gómez-Mansilla i Héctor Pérez.

 

Les distincions en primària van recaure a Sofia Villalón del CEIP Fernando Baixauli i en Víctor Coronado, Andrea González i Andreu Moreno del CEIP Sant Clement, mentres que en secundària Cristina Olmos, Carles Sahuquillo i Ángela Blanco, tots ells de l'IES Sedaví, van ser els premiats.

 

Informa Nou Horta. Sedaví