Sedaví aprova la moció per un finançament just

Dilluns, 22 Novembre 2021 10:40 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 287 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El ple de l'Ajuntament de Sedaví, en l'última sessió celebrada, va aprovar la moció per un finançament just en la que es reclama una reforma immediata del sistema de finançament i habilitació de mesures transitòries mentre es tramita. També, unes inversions ajustades al pes poblacional i que aquestes s'executen realment, tenint en compte que el repartiment de les inversions i l'execució atenguen una programació racional que acabe amb el dèficit inversor a la Comunitat Valenciana.

 

Una altra de les mesures proposades va ser el reconeixement dels dèficits de finançament acumulats directament pel mal funcionament dels diferents sistemes de finançament, la qual cosa ha generat un deute insostenible que ja ha sigut reconegut, aplicant mecanismes de compensació perquè el nou model no nasca llastrat per la injustícia diferida dels anteriors.

 

L'últim punt de la proposta va ser convidar a la societat valenciana a assistir a les manifestacions convocades per la Plataforma Per un finançament just per al 20 de novembre a les 18 h. a Alacant, València i Castelló, sota el lema: Un poble unit per un finançament just.

 

La moció va ser aprovada amb els vots dels grups socialiste, popular, compromís i ciutadans.

 

Informa Nou Horta. Sedaví