Sedaví compta per al curs 2022-23 amb una Unitat d’Educació Infantil 2-3 anys pública i gratuïta

Dilluns, 02 Mai 2022 09:38 Escrit per  Publicat en Sedaví-VAL Vist 179 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Sedaví compta per al proper curs escolar 2022- 2023 com a novetat a la seua xarxa de centres públics de la localitat amb una Unitat de nova creacio de la Conselleria d’ Educació, d’Educació Infantil 2-3 anys Pública i Gratuïta.


Ubicada al CEIP VICENTE PLA PAREDES comptarà amb instal.lacions renovades i pati de nova creació. Gràcies al suport i implicació de l’ Ajuntament en l’ Educació Infantil s’ ha pogut desenvolupar l’ objectiu d’ afavorir i ampliar l’ escolarització en 2-3 anys a la localitat.


Amparo Cuenca, Regidora d' Educació agraeix el suport per part de la Conselleria d`Educació aixi con tota la tasca desenvolupada pels serveis tècnics de l' Ajuntament  ja que aquesta unitat és una demanda d'anys, que a dia de huí podem dir que és una realitat.


L’ Unitat d’Educació Infantil 2 anys compta amb tots els serveis tan tècnics i professionals qualificats de Conselleria (mestres Educació Infantil, Educador/ a), aixi com Psicòleg del Gabinet Psicopedagògic Municipal del centre amb especialització en Atenció Primerenca, etc La unitat compta amb 18 vacants per als xiquets/es nascuts/es en 2020. També s’ integrarà amb el Projecte Educatiu del Centre participant amb tots els plans i programes educatius (igualtat, convivència, inclusió, innovació educativa, plurilingüisme…) i del currículum oficial d’Infantil conjuntament amb la resta de l´etapa d’ infantil 3,4 i 5 anys de l’ escola i totalment coordinats. També comptarà amb altres serveis del centre com menjador, Ampa, activitats extraescolars…


Amb un equip directiu i conjunt de professorat motivats amb el nou projecte d’ Educació Infantil 2 anys.


La sol.licitud de matrícula està oberta des del 26 d’ abril fins el 4 de maig. Es realitza de forma telemàtica amb plataforma de Conselleria “telematrícula.es”. Les families interessades poden posar- se en contacte amb el centre educatiu al telèfon 961205110. L'Ajuntament de Sedaví també pot oferir suport informatiu i asessorament a les famílies (Departament d’ Educació. Telèfon 963185040 opció 2).

 

Informa Nou Horta. Sedaví