"Practica salut" per als joves de Silla

Divendres, 17 Novembre 2017 09:34 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 819 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Silla per 7é any consecutiu desenvoluparà el projecte “Practica Salut” entre els joves el qual està dissenyat i coordinat per la Xarxa Joves.net, la qual l’ajuntament és membre.

Aquest projecte és una estratègia preventiva amb especial interés en l’àmbit educatiu i sociocomunitari. L’objectiu del programa és potenciar actituds positives cap al model d’estil de vida saludable i millorar les habilitats personals necessàries per a adoptar comportaments adequats davant de situacions de risc en el temps d’oci dels adolescents.

El departament de Joventut el porta a terme de manera transversal a totes les activitats que realitza amb el grup Connecta Jove, l’Oci nocturn, xerrades sobre sexualitat als Instituts, cursos i concursos de curtmetratges i a les activitats i sessions on els joves són protagonistes. Al mes de novembre i desembre es realitzaran xerrades sobre prevenció de violència de gènere i posteriorment es realitzaran curtmetratges per part del grup Connecta Jove.

Practica Salut es troba dividit en varis temes ara com “Quan Menges”, “Fent exercici”, “Amb els pantalles”, “Quan ixes de festa” , “Quan faces sexe amb respecte”,  “Quan conduixes” “Emocions i Salut” i s’implementa utilitzant metodologies grupals i de debat. 

El present programa ha estat avalat per ser un Programa Acreditat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i els continguts així com les sessions es troben clicant aquest enllaç.


I
nforma Nou Horta. Silla