L'ajuntament de Silla estudia la construcció d’un parc d’skate

Dimecres, 07 Març 2018 12:16 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 763 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Entre les moltes peticions fetes pels joves de Silla que van participar en el projecte de participació infantil impulsat per a regidoria d'educació i la regidoria de participació de l'Ajuntament de Silla "de l'aula al carrer", en un dels primers llocs estava la construcció d'un parc d'skate.

L'alcalde de Silla acompanyat pels tècnics municipals, s'han reunit amb l'alcaldessa de Riola Judith Capellino per conèixer de primera mà el recentment inaugurant skatepark de Riola.

A la reunió i la visita, l'alcalde i els tècnics s'han informat sobre el funcionament de les instal·lacions, les seues característiques tècniques i la seua normativa i ara estudiaran la viabilitat de la implantació del skatepark, i la seua ubicació al nostre municipi, perquè es convertisca en una realitat al més prompte possible.

Per a l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, "la construcció d'un skatepark a Silla, seria molt important i positiva per als nostres joves, ja que per primera vegada seran ells mateixos els que demanden allò que troben a faltar al nostre municipi i la seua petició es fa realitat.

 

Informa Nou Horta. Silla