L’Escoleta Municipal i el Centre de dia “Molí de Magalló” de Silla cremen les seues falles

Divendres, 16 Març 2018 19:52 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 743 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Infantil Municipal de Silla han tingut, com cada any, la seua cremà. En la falleta del Centre de dia “Molí de Magalló”, que es va cremar dimarts passat, ha col·laborat tot el barri.

Els xiquets i xiquetes de l’Escoleta Municipal han viscut un moment especial. Els més majors de l’Escoleta han participat en l’acte de la seua cremà tirant bombetes. Tots els infants portaven una banda o un faixí de color que han lluït davant dels pares i mares, que no perdien detall, amb els telèfons mòbils en la mà. La cremà ha tingut lloc al Parc del Molí de Magalló. 

A l’acte de l’Escoleta, per primera vegada, han assistit els representants de la Junta Local Fallera: la presidenta, Raquel Gradolí, i les falleres majors, Yaiza Folch i Alba Ortega. Les tres han estat acompanyades per la  regidora d'Infància i Educació, Raquel Sánchez.

 

La cremà de la falla del Centre de dia “Molí de Magalló” 

El Centre de Dia d’Inserció Sociolaboral per a Menors “Molí de Magalló” va cremar la seua falla el passat dimarts 13 de març. La falleta ha estat realitzada durant dos mesos en el taller de falla del centre. Una tasca en la qual ha col·laborat tot el barri i l’Associació Solidaritat Gitana. Aquest i altres tallers han estat subvencionats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, així com la Fundación Ebro. “Aquests tallers van destinats als menors del barri i a tota aquella gent que, per la seua situació personal i social, necessita un recurs sociolaboral i participatiu. Així, poden participar en un hort ecològic, en un taller de mecànica senzilla, de reciclatge d’ordinador... És un lloc de trobada, diversió i suport educatiu”, ha comentat Manuel Guerrero, educador social del centre.

A la cremà, van assistir l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, i la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Trini Martínez.

 

Informa Nou Horta. Silla

 

Modificat el Divendres, 16 Març 2018 20:01