El multifuncional Carmen Valero de Silla obri les seues portes

Divendres, 11 Mai 2018 13:33 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 1071 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El multifuncional Carmen Valero s’estrenarà el proper 11 de maig, després de més de 12 anys d’espera. L’edifici s’ha dissenyat amb l’objectiu que puga acollir produccions culturals de tot tipus. Així, s’han instal·lat unes grades retràctils que fan d’aquest equipament un espai versàtil i modern, adaptable a cada esdeveniment. El cost final del projecte és de 1.661.924 euros.

El projecte de creació d’un espai multifuncional s’ha fet realitat després de 12 anys de treballs. El proper 11 de maig, Silla disposarà d’un edifici de més de 2.000 metres quadrats que alberga una gran sala multifuncional de més de 480 m2 amb capacitat per a 424 espectadors asseguts (en graderia desmuntable) o 964 persones de peu. Aquest edifici comptarà amb un vestíbul d’accés de més de 335 metres quadrats, una aula polivalent, compartimentable en dos aules, i un altra sala multiusos de quasi 60 m2. A més a més, es disposa d’una àrea de locals tècnics i administració. Tot l’edifici està construït en planta baixa i en un únic volum. L’execució del projecte ha tingut un cost de més de 1.600.000 euros, finançat íntegrament per la Conselleria de Cultura.

 

El cost de l’obra

El cost final de l’obra és de 1.515.274 euros, tot i que a aquest import s’han afegit vora 86.000 euros corresponents als honoraris tècnics de redacció de projectes i direcció facultativa de les obres. L’import final invertit en el projecte ascendeix a 1.661.924 euros, que ha estat cobert per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

 

Emplaçament

L’equipament està localitzat en un solar de sol dotacional públic, entre els carrers de Pere el Cerimoniós, Pere el Gran, Albal i l’avinguda de Jaume I el Conqueridor, on també s’ha emplaçat un Centre de Formació. La superfície d’aquest solar és de vora 13.000 m2 que, després de l’execució d’aquest projecte, queda destinat íntegrament a ubicar construccions i espais de titularitat pública destinats a l’ús del la ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Silla