Silla presenta la campanya de dinamització comercial “És temps del comerç de Silla”

Dijous, 17 Octubre 2019 09:29 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 1724 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dimarts 1 d'octubre, va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Silla, l'acte de presentació de la campanya "És temps del comerç de Silla", amb la presència de l'Alcalde de Silla, Vicente Zaragoza Alberola, el president de la Comissió de Comerç Interior Cambra de Comerç José Manuel Nobleza, i la presidenta de comerç de l'Associació Empresarial de Silla, Mar Navarro. A l'acte han assistit nombrosos comerciants que han valorat positivament aquesta campanya i manifestat la seua il·lusió en aquestes actuacions.

 

Aquesta campanya és una acció comercial que neix amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, fidelitzar als clients i crear sinergies entre el teixit comercial, associatiu i les administracions públiques. És una campanya innovadora, on les xarxes socials seran element central de les actuacions i de la promoció. Aquesta campanya neix de la col·laboració i cooperació entre la Cambra de Comerç, l'Ajuntament de Silla, l'Associació Empresarial de Silla i la Direcció General de Comerç.

 

Les accions principals de la campanya són:

 

• Un concurs de facebook "fes-te la foto comprant en el comerç" amb premis de dos viatges a Marina d'Or per a les fotos amb més likes

• Un vídeo promocional pensat per a les xarxes i el WhatAapp i donar valor el comerç de proximitat, explicant les raons per a comprar a Silla.

• Un mapa interactiu on podem consultar i veure la imatge dels comerços participants en la campanya.

• 4.000 regals directes per a les compres, per compres de 50 euros

• El passaport del comerç que entraran en el sorteig d'un IPAD i 2 sopars per a dues persones

• Tallers de comerç als col·legis per a sensibilitzar als més joves.

També s'ha presentat el cartell de la 21 edició de la Fira de Sant Sebastià.

 

Informa Nou Horta. Silla

 

 

Modificat el Dijous, 17 Octubre 2019 09:32