L’Ajuntament de Silla millora els polígons industrials amb subvencions de l’IVACE

Divendres, 21 Febrer 2020 10:42 Escrit per  Publicat en Silla-VAL Vist 1615 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Silla ha invertit 286.005,64 euros en la millora i modernització dels quatre principals polígons industrials de Silla, Masset-Josep Renau, l’Avinguda Espioca, l’Aliaga i l’Alteró amb quatre subvencions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial , IVACE per import de 206.145,67 euros i fons municipals.

 

Les actuacions portades a terme en les zones industrials han consistit ena, renovar les zones verdes, millorar l’imatge dels polígons, la renovació de l’asfaltat i millora de la senyalització, creació d’una plana web d’empreses i sol industrial i directoris principalment.

 

L’Ajuntament de Silla aposta per la modernització de les zones industrials per satisfer les demandes de les empreses, augmentar el valor dels polígons i fer-los més atractius per l’atracció d’empreses i generar ocupació.

 

Es pretén fer de Silla una ciutat especialment atractiva per inversions empresarials i generadora d’ocupació. De fet, Silla en més de 600 empreses s’ha convertit en el pol més gran de desenvolupament econòmic al Sud de València al costat de la factoria Ford i el parc empresarial Juan Carlos I.

 

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que: “En el 2019 hem impulsat quatre projectes de millora de les zones industrials per a atendre les necessitats que ens traslladen les empreses i l’Associació Empresarial de Silla, els quals han pogut executar-se gràcies les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i que ens permeten millorar la competitivitat de les principals àrees empresarials de Silla.

 

D’aquesta forma, no sols millorem els nostres polígons, fent-los més atractius perquè les empreses s’implanten a Silla i creen nous llocs de treball, sinó que a més dignifiquem les entrades al nostre poble, la carta de benvinguda a la nostra ciutat” ha ressaltat el responsable municipal.”

 

Informa Nou Horta. Silla

 

Modificat el Divendres, 21 Febrer 2020 10:43