El PSOE de Mislata sent la calor dels majors

Dimarts, 21 Mai 2019 10:19 Escrit per  PSOE Mislata Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 3144 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La qualitat de vida dels majors, la seua comoditat i el seu benestar són una de les majors preocupacions que ha tingut el govern de Carlos Fernández Bielsa al llarg d'aquests últims 8 anys. L'alcalde i candidat Bielsa, va tenir molt en compte a tots els col·lectius socials de Mislata a l'hora de configurar el nou equip amb el qual es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig. Luisa Córdoba, com a presidenta de l'Associació de Majors Voluntaris, o José Camarasa, president de la Llar del Jubilat de la Fàbrica, són dues peces importants de la candidatura socialista.

 

La població sènior de Mislata va veure compliment fa 3 mesos un dels anhels històrics de Mislata, la creació d'una residència de la tercera edat i centre de dia. Després de la presentació del projecte, pel qual es transformen les antigues casernes militars, Mislata comptarà amb un nou complex amb instal·lacions d'ús social i un nou parc del qual podran gaudir tots els mislaters. Els treballs per a la construcció d'aquest reivindicat projecte ja estan en marxa i la residència pública i centre de dia prompte veuran obertes les seues portes.

 

Un altre dels aspectes que preocupen els socialistes són la seguretat i benestar d'aquells majors que necessiten una especial atenció. Per a millorar la seguretat dels majors, es posarà en marxa un sistema de teleassistència per a persones que viuen soles. A través de la instal·lació de sensors en els habitatges de majors amb necessitats especials, es podrà monitorar la seua activitat i controlar si la persona es troba bé i continua la seua rutina diària. A més, s'ampliarà el servei d'ajuda a domicili seguint amb una atenció personalitzada en els casos especials.

 

L'oci i la cultura de les i els majors mislaters tenen diversos apartats en el programa socialista. Continuarà i s'ampliarà el projecte “Ciutat Amigable amb les persones majors” per a facilitar un envelliment actiu de la població, amb més participació, tallers, activitats, nous serveis i programes educatius de l'àmbit de la salut. A més, les demandades eixides culturals veuran augmentades la seua oferta, possibilitant noves experiències d'oci, turístiques i culturals per als majors de la ciutat. 

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Mislata

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 10:21