PODEM i PSPV inclouran ajudes al comerç i les associacions en els pressupostos de Xirivella

Dilluns, 14 Desembre 2020 10:48 Escrit per  PODEM Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 500 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Michel Montaner i Karin Jansen en la signatura del pacte de la Concòrdia que va establir el govern de coalició Michel Montaner i Karin Jansen en la signatura del pacte de la Concòrdia que va establir el govern de coalició

L'equip de govern entén que el comerç local i el teixit associatiu són dos pilars fonamentals i termòmetre de la vitalitat de Xirivella. Són dos sectors que han patit i continuen patint les conseqüències de la pandèmia i per eixe motiu es preveu destinar dos plans extraordinaris de reforç a la seua activitat amb una dotació de 180.000 euros.

 

L´augment significatiu de les partides de Serveis Socials i les destinades a neteja viària i d'edificis són altres mesures destacades en el pressupost.

 

També s’ha acordat contemplar una partida per a la rehabilitació d'un habitatge de propietat municipal que quedarà a disposició dels Serveis Socials per a la seua assignació a persones en situació de vulnerabilitat.

 

Aquestes mesures s'uneixen a les ja anunciades de congelació dels impostos, taxes i preus municipals, que busquen repercutir el menys possible en les veïnes i veïns la falta d'ingressos prevista en l’actual exercici.

 

D’aquesta manera es dóna per tancada la negociació dels pressupostos al sí del govern municipal i en les pròximes hores es donarà trasllat del seu contingut a Compromís i a la resta de Grups Municipals per tal d’intentar aconseguir el màxim suport possible. Des de l’executiu municipal consideren que són uns pressupostos de continuïtat, sensibles amb l'actual situació de crisis derivada de la pandèmia.

 

Informa Nou Horta. PODEM Xirivella

Modificat el Dilluns, 14 Desembre 2020 13:12