Xirivella realitza una campanya per a promoure l'ús del transport públic

Dijous, 01 abril 2021 10:32 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 656 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

‘Bons per a totes i tot’ és el lema de la campanya promoguda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible en col·laboració amb la Federació d’Associacions Veïnals de Xirivella. El seu objectiu és informar la ciutadania sobre els diferents bons de transport existents actualment, el seu preu i els punts de venda i recàrrega en la localitat. “És important que tothom conega l’existència dels diferents títols per a poder planificar els seus viatges amb el menor cost possible”, afirma la regidora Karin Jansen.

 

Per a això, s’han instal·lat cartells en les parades de bus i es procedirà al repartiment de fullets tant a peu de carrer com en edificis municipals i en els diferents punts de venda i recàrrega.

 

En les diferents infografies es recorda que el nou Bo 10 de MetroBus per al públic usuari que desitge moure’s entre València i Xirivella, zona AB, costarà 10,40 €. Els qui desitgen fer transbord amb Metro o EMT poden fer ús del Bo 10 Transbord, el preu del qual és de 15,50 €. I per a desplaçaments dins de la zona A (Xirivella, Alaquàs, Aldaia, Torrent, Quart de Poblet, Barri del Crist i Bonaire) el preu del Bo 10 és de 7,20 €. Tot això enfront del cost del bitllet senzill que continua sent de 1,45 € per trajecte.

 

Per a viatges diaris amb transbord el més recomanable és l’Abonament Transport o l’Abonament Transport Jove, sent vàlids per a 30 dies, tots dos personals i intransferibles i el cost dels quals és de 58,30 € i 49,55 €, respectivament. Jose Luís Sanz, portaveu dels col·lectius veïnals, considera que “és un assoliment molt important que portàvem anys reivindicant per a poder aconseguir-ho. Ara toca beneficiar-se.”

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dijous, 01 abril 2021 10:35