Xirivella amplia la seua oferta educativa pública per a alumnat de 2 anys

Dimarts, 25 Mai 2021 16:16 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 460 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Xirivella tindrà una nova aula gratuïta de 2 anys, tal com ha anunciat la Conselleria d’Educació dins del seu pla per a anar augmentant l’oferta educativa destinada a esta franja d’edat en centres ordinaris. Serà el CEIP Antonio Machado el que aculla esta nova aula, que tindrà una ràtio de 18 alumnes i alumnes per al curs 2021/2022. “Comptar amb una aula de 2 anys en el centre implica un nou repte i una gran oportunitat per a ampliar el nostre projecte educatiu, iniciant-lo en edats més primerenques. Sempre hem treballat per a oferir-li a tot el nostre alumnat l’accés a una gran diversitat d’experiències educatives, oferir-li-les a alumnat de 2 anys ajuda a contribuir en la millora del seu desenvolupament integral”, assegura Concepción Penas, directora del CEIP Antonio Machado.

 

D’esta manera, el CEIP Antonio Machado s’uneix al Rei en Jaume i Vicent Tosca, que ja compten entre la seua oferta educativa la destinada a l’alumnat de 2 anys des de 2016 i 2017, respectivament. “Xirivella continua ampliant la seua oferta educativa pública i de qualitat. Amb aquesta nova aula guanyem capacitat de conciliació familiar, molt demandada per la ciutadania”, assegura Michel Montaner, alcalde de la localitat.

 

“És molt bona notícia per a Xirivella”, afirma Encarna Martí, regidora d’Educació, que prossegueix: “d’aquesta manera sumem igualtat d’oportunitats i ajudem les famílies a triar entre totes les possibilitats que té la nostra ciutat per a escolaritzar als menors de 3 anys”. Aquesta oferta educativa se sumarà també a la escoleta municipal per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys de cara al pròxim curs.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dimarts, 25 Mai 2021 16:16