La infància de Xirivella trasllada a l’Ajuntament un centenar de propostes

Dijous, 01 Juliol 2021 12:32 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 565 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consell Local d’Infància de Xirivella (CLIX) s’ha reunit este dimecres amb l’alcalde de la localitat, Michel Montaner, i les regidores de Participació Ciutadana, Isabel Torres, i Educació, Encarna Martí, per a traslladar-los les seues propostes de millora per a la localitat. El CLIX ha aportat un complet dossier d’iniciatives dirigides a l’educació i l’escola, vida saludable, interculturalitat, sostenibilitat mediambiental, coneixement de la realitat infantil, coordinació i atenció integral a la família, fruit de mesos de treball.

 

“Els xiquets i xiquetes de Xirivella han demostrat la seua capacitat per a aportar millores a la societat. Hi ha propostes realment interessants. La visió de la infància ens aporta un punt de vista diferent i enriquidor. És un orgull veure a una població jove tan implicada amb la seua ciutat, els anime que seguisquen així perquè són el futur de Xirivella”, assegura l’alcalde, Michel Montaner.

 

En total el CLIX ha presentat un centenar d’idees que l’equip de govern estudiarà i valorarà per a dur a terme totes les que siguen possibles. “El CLIX ha fet una gran faena, més tenint en compte totes les dificultats amb les quals s’han trobat enguany per la pandèmia, que els ha impedit reunir-se. Així i tot, els xiquets i xiquetes de Xirivella han aportat moltes propostes i els hem escoltat, que és el realment important d’esta iniciativa, que tinguen un lloc on indicar-nos les seues inquietuds”, afirma Isabel Torres, regidora de Participació Ciutadana.

 

La reunió, que s’enquadra dins del Pla Municipal de la Infància, s’ha dut a terme en el saló de plens del consistori de manera mixta, presencial i telemàtica, per les restriccions sanitàries, que han impedit que pogueren ser presents els 49 integrants del consell. El CLIX està format per alumnat de quint i sext de Primària, i és l’òrgan d’interlocució amb el govern municipal i el món adult, exercint d’esta manera el dret de la infància a participar en el debat polític i social.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dijous, 01 Juliol 2021 12:34