Comencen les obres prèvies a la construcció del futur CEIP Gregori Mayans de Xirivella

Dimarts, 22 Febrer 2022 09:57 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 268 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Este dilluns han començat les obres per a desviar la xarxa de clavegueram i la de subministrament d’aigua potable al voltant del CEIP Gregori Mayans. Unes obres que es desenvoluparan durant els pròxims tres mesos i que són imprescindibles per a la futura construcció del nou edifici del CEIP Gregori Mayans, previst dins del programa Edificant de la Conselleria d’Educació.

 

Actualment, la xarxa de clavegueram i la d’aigua potable passen per davall del pati del CEIP Gregori Mayans i es veurien afectades pel nou edifici. Per això és indispensable desviar les dos xarxes per a més endavant poder dur a terme el projecte de construcció del nou col·legi.

 

Amb aquesta important actuació, es connectarà el clavegueram al col·lector situat al carrer Diputació a través del carrer de la Parreta, i es distribuirà l’aigua potable vorejant el col·legi pels carrers Velázquez, la Parreta i Sacramento Esteve.

 

“La construcció del nou *CEIP Gregori Mayans, pressupostada en uns sis milions d’euros, suposa la major inversió del programa Edificant de la Generalitat a Xirivella. Ens permetrà alçar un centre escolar modern i funcional. Amb estes primeres obres arranquem un projecte il·lusionant i necessari per a la nostra ciutat, donant valor a l’educació pública, universal i de qualitat amb la qual el govern municipal està fermament compromés”, assegura Vicent Sandoval, regidor d’Infraestructures.

 

Les obres, que compten amb un pressupost de 196.442,68 euros, no impediran els accessos al CEIP Gregori Mayans i a les urgències del Centre de Salut. Sí que es veuran afectats alguns llocs del mercat dels dijous durant esta setmana i la pròxima. Llocs que seran reubicats temporalment.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dimarts, 22 Febrer 2022 09:58