La gent gran de Xirivella es reactiva en la seua gran setmana

Dimecres, 18 Mai 2022 10:15 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 194 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Xirivella ha arrancat aquest dimarts els actes de la Setmana de la Gent gran, que torna a les seues dates habituals el mes de maig després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia, ja que l'any passat es va realitzar a l'octubre. L'inici de les activitats el va posar una caminada per la població que va congregar a un gran nombre de persones en un ambient lúdic i festiu.

 

“A Xirivella teníem moltes ganes de recuperar la nostra vitalitat després de les restriccions derivades de la pandèmia. La Setmana de la Gent gran irradia ganes de viure i de passar-ho bé. Les nostres activitats solen ser massives i variades. No cal quedar-se a casa”, ha assenyalat Michel Montaner, alcalde de Xirivella. En la jornada inaugural també va haver-hi un concorregut certamen de poesia i a la vesprada es va homenatjar les persones majors de la residència Sàlvia i es va inaugurar una exposició de manualitats, que estarà oberta els pròxims dies a la Casa de Cultura.

 

D'aquesta manera es va donar inici a una setmana carregada d'activitats, que continuarà demà amb una caminada pel Barri de la Llum. Fins al dia 24 de maig hi haurà cinema, exhibicions de gimnàstica i ball, homenatges a la gent gran, una gala en la qual actuaran els participants dels programes municipals per a majors, tallers intergeneracionals entre majors i l'alumnat de les escoles de Xirivella, concerts… i es posarà el fermall amb una excursió a Nàquera que ha tingut un gran acolliment i en la qual s'ha esgotat totes les seues places en poc temps. A més, des del consistori s'obsequiarà a totes les persones que participen en les diferents activitats al llarg de la setmana.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dimecres, 18 Mai 2022 10:16