Comencen les obres del circuit pump track de Xirivella

Dijous, 26 Mai 2022 12:43 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 242 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Xirivella ha iniciat les obres d’un circuit pump track en la localitat. La nova instal·lació està situada al costat del poliesportiu municipal Ramón Sáez, darrere de les pistes de frontennis, en el camí del cementeri. El traçat ocupa una superfície de 2.480 metres quadrats i compta amb un disseny especial perquè els usuaris puguen aprofitar millor les inèrcies, resultant un circuit extens, ràpid i atractiu per a les persones amants de les bicicletes, els patins i els monopatins.

 

“A Xirivella estem fent una gran aposta per la joventut. Volem que la gent jove identifique alternatives d’oci i diversió en el municipi. El circuit pump track serà un lloc de trobada per a ells, i també ho serà el skate park que començarem a construir en breu al parc Clara Campoamor. Oferim activitats sanes i atractives per a un segment ampli de la població”, assegura l’alcalde Michel Montaner.

 

El circuit tindrà 200 metres lineals amb set revoltes, dos d’elles de 90 graus i la resta de més de 180, i peralts de 1,4 metres que doten a la instal·lació de dinamisme i velocitat. El pump track compta amb un pressupost de 145.000 euros.

 

El pump track és la segona instal·lació esportiva de les tres que hi ha previstes per a la joventut. El mes de novembre passat es va obrir al públic una zona de calistenia al parc Clara Campoamor i pròximament, en el mateix parc, es construirà un skate park, un parc de patinatge dissenyat específicament per a la pràctica del monopatinatge. Per al conjunt d’estes tres instal·lacions s’ha destinat una inversió de 280.000 euros.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dijous, 26 Mai 2022 12:43