Comencen les obres del nou magatzem-taller de la Brigada d’Obres de Xirivella

Divendres, 04 Novembre 2022 13:38 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 106 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Han començat les obres per a la construcció del nou magatzem-taller de la Brigada d’Obres de Xirivella. La nau estarà situada en el polígon industrial Verge de la Salut, al carrer dels Ferradors, núm. 2, en un solar 1.925,35 m². “La nova edificació permetrà un emmagatzematge més modern i eficaç i millorarà les condicions en el dia a dia dels treballadors. D’esta manera, també complim amb un compromís que va adquirir este equip de govern amb el personal de la Brigada d’Obres”, assegura Vicent Sandoval, regidor d’Infraestructures.

 

La nova construcció tindrà 935 m² construïts, 720 d’ells destinats a l’emmagatzematge amb una àmplia zona central pensada per a l’aprofitament màxim, mentre que en la part lateral es distribuirà l’espai entre els diferents oficis de la Brigada d’Obres de tal manera que tinguen una ubicació d’emmagatzematge pròpia per als seus útils i eines per cada ofici. El magatzem tindrà una porta d’accés i una altra d’eixida, creant un circuit intern que facilitarà la seua funcionalitat.

 

A més del magatzem, la nau tindrà una altra zona amb les oficines, dos vestuaris amb dutxes i taquilles, tres lavabos, un menjador i una sala d’arxiu. En la part exterior hi haurà una zona d’aparcament amb capacitat per a set vehicles i darrere de la nau es disposarà d’un terreny de més de 600 m² a l’aire lliure dels que també es podrà fer ús per a les necessitats de la brigada.

 

L’edificació, que estarà construïda amb tancaments i estructures prefabricades de formigó armat, té un període d’execució de 8 mesos. Les obres tenen un pressupost de 659.450 euros, dels quals 525.000 seran sufragats a través del Pla d’Inversions de la Diputació de València i la resta els assumeix l’Ajuntament de Xirivella.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Divendres, 04 Novembre 2022 13:39