Cs Xirivella: “El govern de Xirivella va rebutjar el registre genètic d'animals que Cs va proposar i ara l'implanta”

Dilluns, 28 Novembre 2022 10:06 Escrit per  Cs Xirivella Publicat en Xirivella-VAL Vist 149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha criticat que “el govern municipal defense i implante ara el registre genètic d'animals quan l'any passat va rebutjar la mateixa mesura a proposta de Cs”.

 

Segons Lozoya, “van al·legar que no estava demostrat que el registre d'ADN caní fora un sistema eficient i que podia donar problemes d'inseguretat jurídica perquè podien donar-se casos de contaminació de proves”. No obstant això, ha detallat, “ara diuen que ho fan perquè ho subvenciona la mancomunitat”.

 

Per al regidor de Cs, “és una excusa per a implantar aquesta base de dades perquè els seus arguments han caigut·. “Evidentment és una eina útil per a atallar les conductes incíviques d'alguns amos així com localitzar a l'animal en cas d'extraviament”, ha argumentat.

 

“Una vegada més es demostra que Xirivella va a remolc dels avanços d'altres municipis”, ha destacat, al mateix temps que ha lamentat que “el bipartit va votar en contra de la moció simplement perquè la va presentar Ciutadans”. En tot cas, ha assegurat Lozoya, “estem contents que la mesura s'implante, encara que la medalla li la pretenguen penjar uns altres”.

 

Informa Nou Horta. Cs Xirivella

Modificat el Dilluns, 28 Novembre 2022 10:07