Més de 500 persones participen en la marató d’entrevistes de treball de Xirivella

Dilluns, 28 Novembre 2022 10:16 Escrit per  Publicat en Xirivella-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més de 500 persones han passat este divendres pel Centre Jove de Xirivella en una marató d’entrevistes de treball promoguda per l’Ajuntament. La jornada, que portava com a lema ‘Som talent’, ha congregat a 23 empreses, algunes d’elles de la zona i altres especialitzades ocupació, que han publicat més de 120 ofertes de treball. De 9 a 14 hores s’han dut a terme més d’un miler d’entrevistes. “Segons les nostres estimacions, més de 60 demandants d’ocupació han eixit amb un lloc de treball en esta jornada”, assegura Alberto Heredia, organitzador de Som Talent.

 

“El moment econòmic, malgrat totes les incerteses, és bo. La Comunitat Valenciana es troba en màxims històrics d’afiliació i ocupació. El mercat laboral mostra senyals de robustesa i dinamisme. És un bon moment per a buscar i trobar un treball. I ací hui teniu l’oportunitat d’aconseguir el que esteu buscant”, afirma l’alcalde Michel Montaner, que ha sigut present en l’inici d’esta marató.

 

A més de les entrevistes, esta jornada dedicada a l’ocupació s’ha complementat amb una sèrie d’activitats i conferències paral·leles en les quals les persones interessades han pogut aprendre com crear un currículum d’alt impacte, han rebut formació sobre com orientar el seu futur professional, han descobert les claus per a realitzar una bona entrevista de treball i han conegut la importància d’aportar un punt diferencial al seu perfil per a aconseguir una ocupació. Unes xarrades impartides per personal expert en la matèria.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

Modificat el Dilluns, 28 Novembre 2022 10:16